Thursday, November 25, 2010

~NOW~



Part of being a winner is knowing when enough is enough. Sometimes you have to give up the fight and walk away, and move on to something that's more productive.


i got a job..
i got my fmly
i got my friends


later i will got my lesen kereta
my own room
my own space
n my only car..


n after that looking forward for my own house..
n my own restaurant..


i need to do a lot of thing by my own after this..


now ready to looking for someone who really to share everything..
ready to looking for prtner!!!



ready to change everything about me..



but
i stiil need my fmly n B&b..
dunia n akhirat!


port dickson..????
live by my own...


no more nennie..bob..roro..wan..md..adah..bobo..kerol..joop..arip..din..zan..mea..

i need to survive!!!

seyesly ak dpt merasekan ak sgt merindui korg!!!







Wednesday, November 24, 2010

LIVE LIFE TO THE FULLEST


It's only when we truly know and understand that we have a limited time on earth

and

that we have no way of knowing when our time is up.. -.-"

that we will begin to live each day to the fullest,

as if it was the only one we had......:D



CLOSETDEVIL..

Wednesday, November 17, 2010

Sunday, November 7, 2010

happy for them...

setelah pulang ke bukit serdang..
N since bob naik gunung...
just 3 budak gemuk je berhave fun!!!sgt fun...

kami kelauar ber4..
Jalan berjalan..ak seperti aware ape yg selame nieyh ak x nampak...
Ak nmpak semua...everything!!!


Bermula begini..
Somehow bile bestfrinds ad couple kt as a friends of kos akan happy..but somehow ak takut..ak takut xde lg bestfriends tuh since die ad best2 buddy baru dlm life die..but tidak..

As a friends ak nampak bahagia mereka...kasih syg mereka dan cinta mereka..
Sweet sgt2..ak jadi happy tok dorg..sbb dieorg dpt ape yg dieorg nk..bkn sng..they have to go trough semua bende halangan..is truly hard for them...but finally mereka berjaya....

ak nampak moment tuh n until now ak ase sebak...knape sebak ak x tau...yg penting ak dpt rase syg antara dorg..sgt2 sweet nak mampos..caring nak mampos!!!!how they kiss pp each other...sgt2 sweet...mcmne dorg berkomunikasi..ckp..jalan..bergelak..sentuh..its perfect!!!!ak adore ksh syg tuh!!!1st time dlm hdp ak ak jumpe couple sweet nak mampos..

N ak hope mereka sentiase gembira!!!

N ak hope dorg hargailah ape yg mereka ad...sbb x semua ad ape yg dorg ad..for me its perfect!!!jgn mintak lbh dri itu..sbb dorg ad lbh dri ape yg dorg suppose ad..


N ak syg korg sgt2...ak nk korg happy!!!!



Closetdevil
Love them..

Saturday, November 6, 2010

no title

Lately everything just going fine..
Slow n slow..

This is wat dia want..
Im trying..best x best belkg cite..
but at least im trying..kan???harus!
Ak just buat mengikut ape yg die nak..
Mybe This is for the best..
So let it be..

Just ikut je ape yg dia nak...
X byk pon ape die mintak..
Im ok with that..
N its gonna be ok..

evrything just going fine..
Just hope die happy..


Gud luck 4 ur life oke..
closetdevil
Cucu chantek pergerakkn berbenas...

Wednesday, November 3, 2010

banting the best ever place


detik ini ak ase ak just nk ad ngn fmly ak..

ak ase ak nk bekerja dekat2 banting n shah alam je..

paling penting dekat ngn ibu..

shes getting old..

ak ase sebagai anak ak kena ad around her...

ak takut x sempat..


im not ready at all for that..


hope everything always be fine..


closetdevil
love her mom

Tuesday, November 2, 2010

imam mahdi sudah tiba




ak tertarik dgn info nieyh n just nak share



Agenda Yahudi yang Kesembilan (untuk memusnahkan umat Islam): Menjauhkan umat Islam dari memegang tampuk pemerintahan di negara-negara Islam dan jangan beri kesempatan bergerak.

1. Sehubungan itu, seorang orientalis Inggeris, Montgomery Watt, menulis dalam ‘London Time’ pada tahun 1968:
“Kalau sudah ditemui seorang pemimpin Islam yang (benar-benar) berkelayakan dan bercakap dengan suara Islam yang tepat pula, kemungkinan besar agama itu akan (bangkit kembali dan) merupakan sebuah kekuatan politik yang besar di dunia ini sekali lagi.”

Yang dimaksudkan oleh Montgomery itu adalah pemimpin yang bertaraf khalifah, kerana hanya seorang pemimpin yang bertaraf khalifah sahaja yang akan mampu menyatukan kembali seluruh umat Islam yang sedang kronik berpecah-belah pada hari ini. Pemimpin yang bertaraf Presiden atau Perdana Menteri tidak termasuk dalam senarai pemimpin yang dimaksudkan oleh beliau.

Taraf Presiden atau Perdana Menteri hanya layak untuk memimpin di dalam wilayah yang terhad atau dihadkan, tidak layak untuk memimpin dunia yang tanpa sempadan, atau sekurang-kurangnya di seluruh dunia Islam. Hanya seorang pemimpin yang bertaraf Khalifah sahaja yang akan diberi kemampuan dan berkelayakan penuh untuk berbuat demikian.

2. Bekas Perdana Menteri Israel, Ben Gurion pernah dilaporkan berkata,
“Sesungguhnya yang paling menakutkan kami ialah, kalau dalam dunia Islam, sudah lahir seorang Muhammad Baru.”

Muhammad Baru yang dimaksudkan oleh Ben Gurion itu tidak lain dan tidak bukan adalah Imam Mahdi, kerana nama Imam Mahdi itu adalah Muhammad, sama dengan nama datuknya, Nabi Muhammad SAW. Jelaslah bahwa pihak Barat amat takutkan peribadi yang bernama Muhammad ini, yang digelar sebagai Imam Mahdi, dan ketakutan mereka itu tidak dapat disembunyikan lagi.

Jelaslah bahwa orang-orang Kristian adalah jauh lebih peka daripada kita, umat Islam sendiri dalam hal mempercayai dan meyakini kedatangan Imam Mahdi ke dunia ini. Mereka sentiasa berjaga-jaga menanti tibanya seorang pemimpin Islam bernama Muhammad, tahu pula tempat keluarnya dan bila keluarnya. Pada masa yang sama kita umat Islam masih lagi sibuk bercakaran mengenai sahih atau dhaifnya hadis-hadis mengenai Imam Mahdi itu.

Yang percaya kepada kedatangan Imam Mahdi sibuk mengutuk golongan yang tidak percaya, manakala yang tidak percaya, sibuk pula mengutuk golongan yang percaya kepada kedatangan Imam Mahdi. Titik pertemuan tidak juga diperoleh. Siapa lagi yang harus dipersalahkan dalam soal ini?

3. A. J. Quinnell, seorang novelis Barat telah menulis sebuah novel bertajuk The Mahdi.

Di dalam novel itu disebutkan andaian beliau bahawa isu Imam Mahdi ini akan dieksploitasi oleh kuasa-kuasa besar Barat. Kuasa-kuasa besar ini akan bergabung tenaga, fikiran dan matlamat untuk menonjolkan seorang yang mereka pilih sebagai Mahdi untuk diikuti oleh seluruh umat Islam. Tujuannya adalah untuk mencapai tujuan jahat mereka terhadap umat dan negara-negara Islam. Mahdi boneka ini dirancang oleh perisik-perisik CIA, MI5 dan KGB untuk muncul di Tanah Suci Makkah. Setelah itu, beliau akan mengarahkan seluruh umat Islam mengikut beliau tunduk kepada kuasa-kuasa besar Barat itu.

Wallahualam.




pergaulan..

Orang yang cemerlang ialah orang yang hebat dalam pergaulan dan ramai kawan.

Tiada kejayaan sebenar tercetus secara bersendirian. Kita amat memerlukan bantuan, teguran dan penglibatan orang lain untuk mengorak langkah menuju kejayaan. Antara faktor yang menyebabkan kita mudah berinteraksi dengan orang lain dan orang lain mudah tertarik dengan kita ialah:

1. Jaga solat dan lakukan ibadah khusus dan umum yang lain.

2. Sentiasa bersangka baik dengan semua orang (walaupun kita perlu berwaspada setiap masa).

3. Sentiasa memberikan senyuman ikhlas kepada orang di sekeliling kita.

4. Banyakkan bersedekah, sama ada dalam bentuk wang, senyuman, bantuan tenaga, masa, nasihat, idea, pandangan, sokongan moral dan doa yang berterusan.

5. Sentiasa memperbanyakkan sabar. Cuba mencari 1001 sebab sebelum kita memarahi seseorang.

6. Sentiasa ceria apabila bertemu dengan orang lain. Pastikan setiap orang seronok berinteraksi dengan kita.

7. Pamerkan perasaan sayang dan sentiasa sayang-menyayangi antara satu sama lain.

8. Bentuk dan pamerkan sahsiah yang positif setiap masa. Peribadi yang kurang sopan akan membuatkan orang lain mual terhadap kita.

9. Amalkan sunnah-sunnah harian setiap masa dan insya-Allah orang lain akan tertarik kepada kita.

10. Jika wujud sebarang perasaan sombong atau benci terhadap orang lain, terus ingatkan diri kita tentang mati. Kita mudah insaf dan balik ke pangkal jalan bila diri mengingati mati.

11. Sentiasa syukur dan redha di atas pemberian Tuhan.

12. Sentiasa memberi salam atau ucap selamat kepada orang lain. Pemberian salam akan mengukuhkan hubungan sesama manusia.

13. Pamerkan simpati kepada individu-individu yang memerlukan simpati dan perhatian.

14. Jadilah pendengar dan kawan yang setia.

15. Sampaikan berita baik tentang orang lain dan sembunyikan keburukan dan kelemahan orang lain.

16. Sentiasalah bermaaf-maafan sebelum berpisah dengan seseorang dan iringi perpisahan dengan doa.


Bagi menarik perhatian orang lain untuk mendekati kita, maka kita sendiri perlu memperbaiki diri dan kelemahan kita. Orang yang mengasihi dirinya tidak akan melakukan kegiatan yang boleh mensabotaj serta memudaratkan dirinya. Setiap tindak tanduknya akan dilakukan secara berhikmah dan memikirkan perasaan orang lain. Ingatlah pesanan seorang sarjana:

“Orang tidak kisah setakat mana anda tahu (berilmu), sehinggalah mereka tahu yang anda kisah terhadap mereka”.



by
dato fadzilah kamsah

Is fada liom uaim na súile gorm
Conas phóg tú san oíche
Is fada liom uaim ar an mbealach codladh muid

Cosúil níl aon éirí gréine
Cosúil leis an blas do gháire
Is fada liom uaim ar an mbealach análaímid

Ach ní dúirt mé leat
Cad ba chóir dom a rá
Uimh riamh, a dúirt mé leat
bhí mé díreach tar éis é i

Agus anois,
Is fada liom uaim rud faoi tú
Ní féidir liom fós Creidim gur mhaith leat
Agus tar éis na rudaí atá déanta againn trí
Is fada liom uaim rud faoi tú
Gan tú

Feicim do chuid súile gorm
Everytime I gar mianach
dhéanamh tú sé deacair a fheiceáil
I gcás ina mbaineann I a ghabhann le
Nuair nach bhfuil mé thart timpeall ort


Tá sé cosúil liom féin mé

Ach ní dúirt mé leat
Cad ba chóir dom a rá
Uimh riamh, a dúirt mé leat
bhí mé díreach tar éis é i

Agus anois,
Is fada liom uaim rud faoi tú
Ní féidir liom fós Creidim gur mhaith leat
Agus tar éis na rudaí atá déanta againn trí
Is fada liom uaim rud faoi tú
Gan tú

Ach ní dúirt mé leat
Cad ba chóir dom a rá
Uimh riamh, a dúirt mé leat
bhí mé díreach tar éis é i

Agus anois,
Is fada liom uaim rud faoi tú
Ní féidir liom fós Creidim gur mhaith leat
Agus tar éis na rudaí atá déanta againn trí
Is fada liom uaim rud faoi tú
Gan tú

bruno mars ~again~

video

Wednesday, October 27, 2010

FOR MY LITTLE BROTHER..


mohd ashraf naim


derr lu ad kakak dr love bkn nk gne..

perempaun x seindah yg digambarkan..
ak perempuan so ak tau..

hidup atas diri sendri..
hidup dgn org yg menghargai siape ko..
hidup dgn harga diri..


ko adik ak..
hensem x jugak tp manis tu ad ar..

mmg org kate bende dah syg..
but y its take so long..

shasha ad sbgai ganti but y alwys tino berukk tuh~???

as i knw..yes sara johanna mmg perempuan melayu terakhir..
klo bercakap sayup2 je perghh dengar cair ak pon terpegun jap..sara pon spechless..lembut nak mampus..sopan santun exectly x mcm kelly n masha..tp kelly n masha buat ape kat ko..die appreciate ko more thn sara!!!


the question is

until when??
ak tau sakit ap..
ak ase ape ko ase..
mungkin x same ap ak rase..
we have to try ap..
everyone move on..
make a move..

we have to try..
ak x ckp sng tp we have too...
jgn tunggu bende yg mustahil..
mustahil!!!!


ssh mcmne pon we have to try..
arm afiq ad..dorg still ad ngn ko..
ak,ijat,aus,hazreen..sume ad..


tp ak tau bende nieyh yg mematangkan ko..
im glad ko ase bende nieyh..walaupon almost 3 4 years ago cerita ko ngn sara..


she dont deserve u..
u deserve better..
biar karma yg ajar die..
bukan ko...

dendam???sakit hati???
xpyh..
x tenang hidup ko..
let it go ..let it be..


x kesah seslow mane ko try...at least ko try..


be a man bro..

ak sedih ko mcm nieyh..

cibai giler budak tuh~!
she dont deserve u!!!at all!!


ak ad untuk ko share!!!
ak tau ssh...bahu ak ad tok ko selalu..no limit time..
ak xnk sara buat ko cmtuh ag..
sedih ak..

malu doe terhegeh2..

plss ase penat..
plss ase give up..
pls ase fed up..

sekali nieyh je ap..


ko wasted ur time before..
ak xnk ko buat bende g sama sekarang!!


ak hidup ag..
ak janji jaga ko..
sampai nafas ak terakhir *ayat nk gmpak je..tp itulah kenyataan..
ko amanah bg ak..
ak tau ak x sebaik mane..ko pon tau padehal..
but ak cuba ape yg ak mampu..


ak mngs pon kat bahu ko gak..

ak pernah dgr pepatah lelaki setia adlah lelaki yg berpegang pada cinta..
ak nk betulkan sikit je..

lalaki yg setia adlah lelaki yg berpegng pada cinta sempurna..
ngeh2 ngeh2..




closetdevil
dr love kuar dah~!
:P




..zarina..


nice to knw u~!
dia pggl ko nenek ak xnk~!
ak pggl ko asli gunung..*cool kan name tuh..

ak xknl sape ko..
ak x pernah jumpe even sekali..


thnks sbb bayak dgr ak celoteh pasal die..
since ko je kenal sape die..
so bayak bende ak bole share ngn ko~
die xde ko byk ganti die..
ak lepaskan rindu ak kat ko..hahahhaha..
thnks ina..

ak suke ayat nieyh...korg gaduh ag kewh???korg nieyh x hbs2..

ko keep remaind me about her..
..........................................................................................................................................


one moments ago....

ina: ima klo dia ad masalah ko nk tolong...

ina:klo die tye ko kat ak ape ak nk jawab...

klo itu..klo ini..bayak klo ko ina...
semua soklan yg tiada jawapan..


ko keep remind me about tht every time ak talk about nk let it go..


ko tunjuk ak sesuatu yg dia sendri x pernah nk terfikir..
you're a great friends of her..


die ad ape yg die ptt ad...


cup cop cip....
klo ko nak talk about ayan..
anytime!buzz ak..msg ak..call ak..
insyallah i'll be there..


closetdevil
p/s: thnks for being with me when i need her badly~!
tc of her for me..ak dpt merasekan we're not the same before..



our song~!



Sweetest sound of your breathe
and warmth that you give
dare me, your moments i would steal
cover up our moves with mist

Take my hands,
i'd teach you how to dance,
take my heart,
i'd teach you to break,

Remember the summer
late night talks,
we'll talk this thing over
until we forget how this thing has been hard




this song was awesome!!!

lyric by nennie trianna rosli
melody by joop arsat!!!


sgt cool!!!




closetdevil
remind me of .....:)

Tuesday, October 26, 2010

jupri arsat


jooop ak ase ad lah dlm setahun setengah kt x jumpe..
kangan bangat same kamoo...

ak tetibe teringat kat gunung nuang..

kt naik..kat hammock ak baring kat kaki ko..
lame giler kot..sampai ak sedar kaki ko x kebas ke..
ko jwb xpe kaki ak x kesah klo sampai kaki ak putus pon xpe..

*ak konfius perli ke ape..but..ak rindu moment tuh..
sgt2..



ak hope ko dtg sini lame..
kt g naik gunung..
karaoke..
lepak mcd mkn kentang bebayak..
uishhh...

kangan bangat same kamoo joop...



Monday, October 25, 2010

ngeh..

x leyh tido...
Xleyh nak pejam mata..


Ak x tau ape exectly ak ase...
Lonely???:)
Busan hdp mcm nieyh???:)
Ape bende ntah...

ouh lupe ak nak mkn buah tembikai...sgt merah buah tuh..tp x best biji2 die besar..

Apsal bende yg best selalu ad je bende yg x best akn berlaku..
X bole ke jadikkan die best je..
X best betul...!!

bayak2 kenderaan..kenderaan ape yg bole buat gymnastic????
Teka2..

ape bende yg dlm hitam luar kuning...!!????
Teka2..


Ape yg luar cool dlm sakit!????
Teka2...


Ape bende yg ptt mati???
Teka2...



Ape bende yg plg pukimak????
Teka2..



Ape bende yg plg ak syg????
Teka2..



Ape bende yg sakit tp best????
Teka2...


ape bende yg ak plg suke time kecik2???
Teka2...


Ape bende yg ak nk skrg????
Jwb ima!!
Jwb!!


Klo satu hari nnt tuhan kurniakan Sesuatu yg berharga...ape ptt ak buat???
Klo hari ini gdh esok ape????benci???
Klo sakit sekarang..lusa ape????gembira????
benci tanda ape????
Syg tandanya ape????


dlu ima suke mngs..tp skrg dah x dah...dlu ima suke mkn ais cream..skrg dah x dah....knape dlu n skrg kne berbeza...????



Ima get a life!!
jgn nk mimpi je...




Sy syg nen,bob,roro,wan,arep,adah,md,din...sy syg mereka..
Mereka syg syg sy jugak...



Ouh baby ak telah musnah...ouh syg ak telah jatuh...angkatlah ak!!


knape ak gemok?????.ish uncool!!ak nak kurus!!!ak nak kurus mcm tegan and sara...ak nak kurus...:)yeye ima kurus lepas nieyh...


bg masa pada diri...

jakarta~!



ak nak g jakarta..ak nak g bandung cepat!!!!
ak nak dok sane lame2..


hehehehehehe...


best2!


us


for those especially kwn2 ak..

ak syg korg..
ak tau korg pon syg ak
thnks for that..


but ad some thing korg xtau..korg x bole nak blame..


ak just mintak..
plss dont blame on her..
she have her own life..she have cookie monster..
die ad kwn2 die fmly die..
ad hati die perlu jaga..
mmg some part korg tgk ak skt..korg kesian..if korg kesian just support ak..dont ever2 blame on her..
ak tau ak perluakan korg bile ak down..
the reason ak xnk cerita pasal die kat korg pon sbb ak xnk korg salah faham..
im so sorry sbb ak bayak rahsiakan hal ni..


but korg x buta..
korg kdg2 nmpak ak skt..
xpyh ckp korg dah nampak..

for me dlm hal nieyh ak yg sala sbb ak yg nak get involve dlm life die..
ak disturb life die..
so ak yg sala..ak yg strt semua nye..ak yg sala..


die bahagia kan ak..korg kne igt tuh..

n now dah tibe die fikir life die..
...................................................................................................................................


for uh her

im sorry if i ad buat sala kat u buat u sakit hati,buat u menyampah,buat u geram,buat u benci,buat u ase nak sepak terajang i..
ape yg i bole ckp sorry..mybe x ckp dgn ape yg u lalaui skrg..

i xtau nak buat ape..
i x fhm u as ina fhm u..
u are right..i tot i fhm u..i knl u..rupe2 nye x..
i tot i org plg cool,upenye2 x..
sorry for that..
i bkn kwn ygbaik bg u..



mybe this is the best way for us..

ape yg u rase lain dgn ape yg i ase..
u anggap i lain ape yg i anggap u..


sorry u..

i x mampu nak jadi kwn u..
terlalu bayak dugaan die u..i x kuat ag..
i try but i still x mampu..


sorry if u ad terase ngn kwn2 i..dorg x mpk ape yg berlaku..
sorry untuk semuanye..
i xnk letak u dlm situasi ditelan mati mak..diluah mati bapak..
so let it be je..





thks sbb syg i k..


closetdevil..
speachlesss...


Saturday, October 16, 2010

kekesalan~



~happy birthday adah~

kt just nak kak adah tau yg kt syg k.adah~!
sgt2~


supposely ak berada di bora ombak untuk meraikan birthday akak adah sy,
tp
hanya kerana alasan berkerja sy x dpt hadir..

kak adah sorry sgt2..

dah lah x dtg..+x msg kak ada..

menyesal sgt rasenye..
padehal dah siap2 bawak bju letak dlm beg..
akhirnye x pg jugak~!

mmg balik lambat dlm pukul 9 20 bru sampai shah alam..trus g stadium..
+cousin2 bising soh join dorg tgk bola kat stadium..terpaksa lah ikut..itu on dah nak msk second half..
da lah selangor kalah teruk!!geram~!


kt msg bob n nen
dorg x mereply..
instinct kuat merasekan dorg mara..

lglah rase menyesal..nak ngs pon ad..
sorry sgt2 kak adah..
dpt lg msg kak adah..lg lah mmg mentes2 air mata sy~!


argghhh sedih + menyesal + nak ngs + mmg xde mood..

kak adah im sossosososo sorryyyy~!

sgt menyesal..




closetdevil
sorry kak adah



p/s:wahai kwn2 sy mintak maaf if ini nampak seperti alasan..tp sy x mampu lg untuk menyusahkan kamo2..n to kak adah..sorry sgt2 sbb x attend~!
insyallah ad rezeki hadiah taun depan sy kasi :p..


Tuesday, October 12, 2010

last saturday...last open house..and last n last~!



bear & bearies berjuang untuk makan..

for the first time mkn bayak nak mampos...

sampai nak muntah..


uma zan
uma khai
uma syaz..


..happy day..






















~perfect me~
closetdevil
love them


birthday saya



as usual..

ak yakin bear & bearies akn mengadakan sesi makan beramai2..

location:
happy day's subang taipan..

almost semua ahli bear n bearies terlibat~!

to

bob,nen,mea,roro,arep,din,kerol,fara n wan..

thnks sbb buat surprise mlm tuh..

sorry korg agak kecewa dgn expression ak..
im so sorry..

pada moment tuh..satu je ak mintak..
ak xnk hilang korg dlm hidup ak..


at first ak x expect korg akn buat surprise sampai mcm nieyh sekali..
ak mintak maaf mlm tuh yg ak rase malu je..

korg terlalu give..and ak terlalu take..sampai ak x mampu nak trime hadiah korg bg..

sumpah ak malu..
sampai buat korg kecewa ngn espresi muke ak..


thnks aload korg..

ak syg korg bayak..


thnks for the wallet
n thnks for baju..


and the most thnks ever
flight ticket g jakarta..

hadiah korg terlalu besar untuk ak trime..

ak bangga ak jadi bear & bearies..

thnks sbb selame nieyh support ak..
ak terlalu terharu sampai x terluah..

tuhan je tau bertapa ak syg korg..
tuhan je tau bertapa penting korg dlm hidup ak..

thnks sbb sentiase dgn ak..




with love
closetdevil.


p/s:love them so much...korg xde ganti dlm hidup ak..






Thursday, October 7, 2010




uh her

chen

Cina Bukit Jelutong

Yam Sui ling

apple





Tuesday, October 5, 2010

YAM SUI LING



When I saw u I was afraid to meet u.

When I met u I was afraid to hug u.

When I hug u I was afraid to love u.

Now that I love u!

I am afraid to lose u...

i hate u!


but

i knw

Meeting you was fate,

becoming your friend was my choice

but

sorry

falling in love with u I had no control...


yam sui ling..:)



some how i wish i could be another fingers to fill the spaces between your fingers were created..

but

we're just friends..

friends..

They say loving you gives pains and full of sacrifices But I'll rather take pains and lots of sacrifices than not to be love by u..

u



If you need me, let me know oke!!!!

If not, please let me go!!!!



............................................................................................

we're given Two hands to hold. To legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else.
-carlW-



Monday, October 4, 2010

uh her


Yes i can..

however far u fly
i will be there..





Quote

L.o.v.e

it was not into my ear u whispered.
but..into my heart..
it was not my lips u kissed..
but my soul

-judy barland-

F.r.i.e.n.d.s

the only way to have friends is to be one

-ralph valdo emerson-


F.o.r.g.e.t

u may forget what they said,
but u will never forget how they made u feel..

-Carl W-

........................................................................................................

there are some people who live in dream world
and there are some who face reality
and then
there are those who turn one into the others..

the happiest of people dont necessarily have the best of everythings
they just make the most everythings that comes along their way ..

P.E.N.A.K.U.T

P.E.N.A.K.U.T
P.E.N.A.K.U.T
P.E.N.A.K.U.T
P.E.N.A.K.U.T
P.E.N.A.K.U.T

Tak semua kau rencanakan berlaku
mungkin nasib tak menyebelahi aku
entah mengapa
engkau yg aku cinta
mungkin lebih baik
kau kulepas saja
oh ini tidak adil
tidak adil baginya
oh ini tidak adil
tidak adil bagi ku
oh ini tidak adil utk
kau bertanya cintaku
mencintaimu juga
tidak adil, tidak adil baginya
tak semua kau rencanakan berlaku
mungkin nasib tak menyebelahi aku
entah mengapa
engkau yg aku cinta
mungkin lebih baik kau
kulepas saja
oh ini tidak adil, tidak adil baginya
oh ini tidak adil, tidak adil bagiku
oh ini tidak adil utk engkau bertanya cintaku
mencintaimu juga bukan milikku
dan aku memang penakut
mengakui cinta kepadamu
seribu kali kucuba
ucapkan
bila bersamamu
kau bukan milikku
dan engkau pun tahu

YUNA

Sunday, September 26, 2010



AK

DESERVE

HAPPINESS!!!

DESERVE

AK

DESERVE

HAPPINESS!!!

DESERVE

AK

DESERVE

HAPPINESS!!!

DESERVE

AK
DESERVE

HAPPINESS!!!

DESERVE

AK
DESERVE

HAPPINESS!!!

DESERVE

AK

GEMBIRA!!!

Saturday, September 25, 2010

T.A.K.U.T

T.A.K.U.T


Org kate bila bercinta jgn ad istilah takut..cintalah sehayat sehidup semati...
tp tidak bg ak..cinta..
bende yg plg menakutkan ak adlah cinta..
bagi ak cinta hanyalah fantasi semata2.
.sehidup semati dgn dia adlah sesuatu yg mustahil..
ak tidak minta untuk disayangi sehingga mati..
ak tidak minta untuk dicintai kembali..
hanyalah sedikit penghargaan berjaya membuat ak senyum dan ketawa..


ak faham cinta ak alami luar biasa
tidak semua memahami ape yg tersirat di hati..
tidak semua menerima ape itu cintadlm hidup ak..
cinta..


ak mahu syg dia
ak mahu cinta die
tp ak tidak mahu memeiliki dia..


memiliki dia seperti ak mencampak berlian ke lumpuh..
mungkin bodoh bg sesetengah orang..
tp ape yg ak rasa ketika ini hanya T.A.K.U.T...


kerana cinta itu milik dia..


ak T.A.K.U.T bila ak mahu dia
ak T.A.K.U.T bila ak perlukan dia
ak T.A.K.U.T bila ak merindui dia..
ak T.A.K.U.Tt bila die penyempurna hidup ak..
ak T.A.K.U.Tt bila tidur,mkn,mandi difikiranku hanya dia..

ak T.A.K.U.T..


kerana suatu hari nanti ak akan hilang dia..
dia pergi dan dimiliki..


ak T.A.K.U.T..:(



wahai rakan2..ak perlukan kamo bila T.A.K.U.T ini menghampiri hidup ak..
karena cinta ak untuk ya.










Monday, September 20, 2010

perjalanan OAT bersama ak

K




~pernemuan oat bermula~


pinpinan oleh bestfriends ak sendrik bob!!!


BEIJING
bertemakan merah!!!

disusuli oleh VIETNAM

bertemakan biru

dipinpin oleh kami2

KOREA AND VIETNAM

dipinpin oleh kami2 disambung oleh kamu2..


ketika vietnam 2010

dan ketika korea 2010



3 tahun ak bersama oat

dan
bersama bear n bearies!!!






closetdevil
miss oat damn much!!


Friday, September 17, 2010


for my apple pie


i need ur smile

maaf i x bole bg ape yg u nak
maaf i x bole tolong untuk selesaikan ape masalah u
maaf i x pernah berjanji akn ad ngan u selame2nye
maaf i x bole jadi segala2 ape pon yg u perlukan or u nak


tp i xkn maafkan i sendrik if i x berjaya buat u senyum
u esok i akn buat u senyum
i akn buat u gelak terbahak2
i akn buat u happy sehappy2nye..
sbb i mampu buat tuh je..hehehhehe..



i miss ur smile act
u just perlu lebarkan je sikit bibir u walaupon x sexy mane..
n i pon akn buat sampai nampak gg!!!
*klo wan mesti dah gelak!!!

u kakak nieyh pon berani senyum nampak gg u


xkn u x bole kot!!!
i berani sumpah u if u senyum u lg cantik..
*idung i better thn die i think!


i miss ur smile badly!!!:(



closetdevil
apple pie



Sunday, September 12, 2010




~present to you~
FAMILY Hj Sulaiman & Hjh MIskinah~




1st grandchild

Norfatihah Ain (my big big sis ok)

2nd zainorrahim (my big bro)



3rd sara norain (my big sis)



4rd mohd azizi khaile


5th mohd firdaus (my big bro) yg pakai bju hitam sampin merah,


nuru edayu

mohd nashriq (along)




mohd shafiq
(angah)


nur atika

nor syazwani

disusuli oleh saya

ima

nurul aliya




mohd ashraf (my little brother)


nur athirah

mohd izany

mohd taufiq
mohd faiz


nurul fatin

mohd izzat (berbaju oren songkok hitam aka my little brother)
dan
disusuli oleh amirul yg x pakai bju melayu sbb basah!!!


yg lain tuh x larat nak upload gamba sbb ramai sgt2

total 5++ nak ke 60

semakin membesar sambil menanti 1st grand grand child

irdina ilmuna arisya

~~happy to be one of them~~



closetdevil
got great2 happy family